dijous, 29 de setembre del 2011

La tempesteta periodística de la setmana

Personalitzo la meva crítica en el periodista Lluis Canut, però l’estenc a tots, tots, els periodistes esportius d’aquest país que semblen gaudir, més que a Madrid, amb qualsevol turbulència a can Barça. Així, aquesta setmana han petat les declaracions del Pep sobre la junta de Joan Laporta. A la caverna de TV3 li ha mancat temps per a ficar el dit a l’ull de tots el barcelonistes i, emparant-se es una suposada inquietud “social”, han engegat dos dies de suposades desavinences entre l’entrenador i el president. A mi no em van estranyar gens les paraules del Guardiola, que deia comprendre la inquietud d’unes famílies víctimes de la tonteria d’algun tal·lós: ell sap qui té al darrere, perquè ningú no es creu que una demanda d’aquestes proporcions hagi sorgit del magí i la butxaca d’una sola persona.
Posaria la mà al foc per dir que el 99% dels socis ni es va immutar, com jo. He de confessar que ni tan sols esperava “aclariments” del Pep: el que està dit, dit està.
Al programa Esport Club de TV3 dediquen més temps a ridiculitzar el gran rival que a parlar dels equips de casa, i és per això que parlo de caverna. Apa, bon vent us apreti el c... us enceti!