dimarts, 25 d’octubre del 2016

Todó, Serra i cia.

Llegeixo que, finalment, Adolf Todó i Narcís Serra seran jutjats per “administració deslleial”. Tots dos es van apujar el sou indecentment quan l’entitat, Catalunya Caixa, ja estava rebent ajuts de l’Administració. En total, la graciosa gestió d’aquests dos cracks de les finances, juntament amb tot el Consell d’Administració, ens ha costat als contribuents 12.000 milions d’euros. Sí, sí: 12.000.000.000 €.
Narcís Serra, socialista detotalavida, ens ha encolomat la gruixuda herència d’haver de pagar-li la vel·leïtat de voler dirigir un negoci del qual no n’havia vist ni les tapes, impulsat pel “premi” que significava haver estat ministre i alcalde. I és que el destí és a voltes molt i molt cruel. Els seus compatricis cridaven ous a vendre al Parlament contra les retallades del Govern de Mas, mentre el gran Serra s’havia petejat 12.000.000.000 €. Aquest munt de milions potser ens haguessin estalviat algun maldecap si l’Administració catalana n’hagués pogut destinar només una part als exsangües pressupostos.
A les moltes girades d’esquena que el PSC ha fet al país, ajupint el cap a cada “acátese” del PSOE, cal afegir-hi aquesta calerada. Que ara votin no a Rajoy i que es petin l’aliança amb el soci, no serà prou per fer-se perdonar tant de temps de baixllobregatisme indecent.