dijous, 17 d’octubre del 2019

El passarell de l'Ustrell (Ricard)

Hi ha bromes que no fan gràcia, perquè qui les fa pateix de cretinisme, una malaltia genètica que provoca un retard greu en el creixement físic i mental.
Avui, el set-ciències presumit d'en Ricard Ustrell, al seu programa Planta Baixa a TV3, veient les marxes que recorren el país es preguntava on treballa la gent que hi participa, que o bé estan a l'atur o, insinuava, simplement no treballen.
Bé, amic Ustrell, ets ofensiu. Has de saber que entre tots els qui han sortit a caminar pel país i les llibertats, pel teu país i les teves llibertats (mentre tu reposes el teu cul a la cadira), hi ha gent de tota mena: estudiants, jubilats, autònoms, obrers, empleats, metges, escombriaires i tota mena de gent honrada; que ni estan a l'atur ni es graten el ous. Alguns han tancat el negoci, d'altres han gastat dies de vacances; hi ha empresaris que han tancat per permetre al seus de participar. Tots, sigui qui sigui, hi han perdut alguna cosa: temps, diners, salut, clients i
 moltes altres coses.
Pensar que tota aquesta gentada de gent lluitadora, que vol ser lliure i que vol que tu, dat pel sac, també ho siguis, ni són uns ganduls ni uns penques.
O sigui que la teva brometa no ha fet cap gràcia, tonto, i et mereixes una clatellada.