dilluns, 16 de maig del 2011

Valls 0 - Soler 0

Divendres, els ínclits Xavier Valls i Bernat Soler, periodistes esportius de TV3, van amargar als culés, amb l'oportunitat que els caracteritza, la celebració de la victòria a la Lliga del Barça. Sempre atents a l'actualitat, campetxanos i trempats, van dedicar una bona part de la retransmissió de la rua al tema Busquets. Amb erudició i dedicació van especular fins a l'esgotament sobre les possibles sancions que li poden caure al jugador per un suposat insult (si li haguessin dit "mico" al Sergio, tot s'hauria magnificat tant?). Crec sincerament, que no era ni el lloc ni el moment: la festa no es mereixia que aquests dos senyors hi tiressin aigua fins ofegar-la.
És curiós constatar la fixació que tenen pel Real Madrid. Em sembla més que exagerat el temps que dediquen, cada vegada que surten per la tele, a l'equip rival per excel·lència: qualsevol dia contaré els minuts i, n'estic segur, el Barça en tindrà menys. Un senyor com Mourinho només mereix el silenci i el menyspreu, i una institució amb mal perdre l'oblit més absolut.
Els espectadors de "la nostra" ens mereixem un periodisme esportiu de més qualitat intel·lectual, menys tonteria, més intel·ligent, més senyor.